Horváth Kapuk

Szolgáltatások

Vállaljuk bármilyen régi kovácsoltvas termékek felújítását, hiányzó elemeinek pótlását, újra gyártását. Kapuk, kerítések, csillárok és egyéb kovácsoltvas termékekei a felújítás után régi pompájukban fognak ragyogni.

Vállaljuk új fémszerkezetek gyártását, garázsok, műhelyek tervek szerinti kivitelezését.

Vállaljuk mindennemű kapuk, kerítések gyártását ipari kivitelben is automatanyitó szerkezettel vagy nélküle.Kovácsoltvas motívum

Vállaljuk egyházi kellékek, gyertyatartók, oltárrács, kápolna keresztek gyártását, felújítását aranyozással is.

Vállaljuk az általunk gyártott termékek korrózió védelmét felület kezelését:

Vállaljuk kovácsoltvas termékek készítését:

Gyártunk KERMI engedéllyel mini, terem és strandfoci kapukat több méretben, összecsukható és szerelhető kivitelben.

Ezen termékeink megrendelhetők elérhetőségeinken. Csomagküldő, futárszolgálattal, illetve több darab rendelése esetén saját járművel kerülnek kiszállításra és gyártói áron kerülnek értékesítésre.
Ajánljuk önkormányzatok, sportegyesületek, iskolák, kempingek, magánszemélyek részére.

Garanciális feltételek:

Garanciát vállalunk, hogy árajánlatkérés esetén 10 napon belül, teljesen ingyenesen 100 km-körzeten belül a helyszínen felmérjük a munkát, elkészítjük az árajánlatot és elküldjük az Ön részére levélben, faxon, e-mailen.
A 100-km-en túli árajánlatkérés esetén a személyes kiszállásért egységesen 15.000 Ft-ot számolunk fel, szerződéskötés esetén ez az összeg visszatérítésre kerül.

Megrendelés esetén újból megkeressük Önt személyesen a szerződésben szereplő legapróbb részleteket is megbeszélve az esetleges félreértések elkerülése végett.

Garanciát vállalunk, hogy a szerződés megkötése után a szerződésben megfogalmazott feltételeknek megfelelően végezzük el a munkát szigorúan betartva az átadási határidő, pénzügyi feltételek és minőségi elvárásokat.
A szerződésben szereplő számlázási összegtől csak a megrendelő kérésére történt módosítás miatt térünk el pozitív vagy negatív irányba. Túlszámlázás kizárva!

Garanciát vállalunk, hogy az általunk végzett munkákra, az általunk gyártott termékekre öt év minőségi garanciát adunk, esetlegesen felmerült hibákat, problémákat soron kívül kijavítjuk.